Ervaring


Na een foute diagnose in een streekziekenhuis ben ik doorgestuurd naar het AvL om daar helaas de bevestiging te krijgen, dat een goedaardig gezwel in de bil toch kwaadaardig was. Het gezwel werd na veel twijfel getypeerd als een zenuwschedesarcoom. Opereren had geen zin meer omdat er inmiddels uitzaaiingen in de longen waren geconstateerd. Chemo zou alleen nog maar wat uitstel van executie geven.

Ik heb besloten om zelf, zoveel als mogelijk door middel van een gezondere leefstijl de groei van de tumor te stoppen.

De tumor groeide echter langzaam door. In het AvL hebben ze toen aangeboden om te bestralen vanwege mijn aversie tegen chemo.

Een natuurarts heeft mij gewezen op de kansen van hyperthermie. Ik heb de bestraling met hyperthermie gecombineerd.

De tumor is hierdoor van 12 cm geslonken naar 3 cm en is stabiel. Nadat het effect van de bestraling was afgenomen, heb ik de hyperthermie aangevuld met vitamine C infusen en total body hyperthermie. De longuitzaaiingen zijn nu ook stabiel en er is een uitzaaiing geheel verdwenen.

Naast gezonde voeding, leefstijl en supplementen heeft de hyperthermie een wezenlijke bijdrage geleverd aan een verbetering van een ziektebeeld waarbij ik eigenlijk opgegeven was door de reguliere medische wetenschap.