Onze apparatuur


Er bestaan verschillende apparaten waar lokale hyperthermiebehandelingen mee worden gegeven. Deze zijn voornamelijk onder te verdelen in Radiatieve systemen en Capacatieve systemen. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de temperatuur, maar ook naar de Specifieke Absorbie van de warmte (SAR) en naar de bijwerkingen van het opwekken van de warmte.

Centrum Hyperthermie

In het Centrum Hyperthermie werken wij met beide soorten systemen, om gecombineerd tot de beste behandelingen te komen. Hierdoor kunnen wij niet alleen de juiste temperatuur bereiken, maar ook een comfortabele behandeling bieden.

Wij werken met verschillende hyperthermieapparaten. Hierbij hebben wij gekozen voor apparatuur die de behandeling effectief en comfortabel maakt. Lees ook verder over de verschillende apparaten op de website van Alba Hyperthermia, Oncotherm, AndromedicHeckel Medizintechnik.

Ook interessant voor u

Ervaringen

In de behandeling van uitgezaaide darmkanker (diverse operaties, Hipec spoeling, Chemotherapie), ervaar ik de wekelijkse Hypertherherapie met aanvullend intraveneus Vitamine C, als een niet belastende, energie opwekkende behandeling. Na een “mislukte” Chemo behandeling hebben we gekozen voor een non-toxic traject…

- M.K.K.

Het is zondermeer aan te bevelen om uw kankerbehandeling te verbreden en dan is hyperthermie bij dit centrum zeer waardevol.

- H. van D.

Ik was daarom super blij dat Hyperthermie Centrum Amsterdam bleek te bestaan, en vooral ook dat ik ontzettend warm en met persoonlijke aandacht ontvangen werd. Het hele team is zo prettig, en heeft binnen de richtlijnen respect voor individuele behandelkeuzes.

- M. van H.

Heeft u vragen?

In een lastige periode in uw leven kunnen vragen als moeilijk ervaren worden. We hebben hiervoor veel gestelde vragen op een rijtje gezet.