Onze apparatuur


Er bestaan verschillende apparaten waar lokale hyperthermiebehandelingen mee worden gegeven. Deze zijn voornamelijk onder te verdelen in Radiatieve systemen en Capacatieve systemen. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de temperatuur, maar ook naar de Specifieke Absorbie van de warmte (SAR) en naar de bijwerkingen van het opwekken van de warmte.

Centrum Hyperthermie

In het Centrum Hyperthermie werken wij met beide soorten systemen, om gecombineerd tot de beste behandelingen te komen. Hierdoor kunnen wij niet alleen de juiste temperatuur bereiken, maar ook een comfortabele behandeling bieden.

Wij werken met verschillende hyperthermieapparaten. Hierbij hebben wij gekozen voor apparatuur die de behandeling effectief en comfortabel maakt. Lees ook verder over de verschillende apparaten op de website van Alba HyperthermiaOncotherm, Andromedic, Heckel Medizintechnik

Ook interessant voor u

Ervaringen

Ik was daarom super blij dat Hyperthermie Centrum Amsterdam bleek te bestaan, en vooral ook dat ik ontzettend warm en met persoonlijke aandacht ontvangen werd. Het hele team is zo prettig, en heeft binnen de richtlijnen respect voor individuele behandelkeuzes.

- M. van H.

I fell I’ll with brain cancer (glioblastoma) in 2019 and had a recurrence in 2021. The doctors gave me months to live but treating myself like an athlete where every percentage counts I managed to turn my Diagnose around with the help of Vitamin C and Hyperthermia at the Centrum Hyperthermia. I am now cancer free and highly recommend them. I couldn’t be more grateful for everything they do!

- Mevrouw N.K.

Toen ben ik het internet gaan afzoeken naar andere behandelingswijzen en ik vond “hyperthermie”. De uitleg voor mij was “common sense” die is heel aanvaardbaar en logisch. De immunotherapie moet de kankercel zichtbaar maken voor het immuunsysteem en dat deed ze (in mijn geval toch) onvoldoende, het was zeker niet 100% efficiënt. Het was een soort rem op de groei van de kankercellen. Dus als hyperthermie de kankercel kan beschadigen en zichtbaar maken, zou dat zeker een hulp zijn voor de Kadcila. Voor mij absoluut het proberen waard.

- Mevrouw E.D.

Heeft u vragen?

In een lastige periode in uw leven kunnen de makkelijkste vragen als moeilijk ervaren worden. We hebben hiervoor veel gestelde vragen op een rijtje gezet.