Ervaring


M. van H. – Borstkanker

Wat voel ik mij gezegend dat ik Hyperthermie Centrum Amsterdam gevonden heb!

Toen ik in Duitsland in aanraking kwam met de diverse behandelmogelijkheden die daar beschikbaar zijn tegen kanker, had ik gelijk een goed gevoel bij hyperthermie. Maar hoe ging ik dat in hemelsnaam doen, steeds op en neer naar Duitsland als alleenstaand moeder?

Ik was daarom super blij dat Hyperthermie Centrum Amsterdam bleek te bestaan, en vooral ook dat ik ontzettend warm en met persoonlijke aandacht ontvangen werd. Het hele team is zo prettig, en heeft binnen de richtlijnen respect voor individuele behandelkeuzes.

De vaste prijs per behandeling vind ik ook prettig, zo weet je altijd precies waar je aan toe bent.

Je hebt hier een niet toxische behandelmethode tot je beschikking, met de nieuwste en beste apparatuur. Een vitamine C infuus, wat wat mij betreft een must is om er ten alle tijden bij te nemen, kunnen ze je ook in voorzien. Natuurlijk is het balen dat de verzekering het niet vergoed, maar het gaat hier over heling van een ernstige ziekte.

Vaak val ik gewoon in slaap terwijl ik daar lig en mijn tumoren slinken, wat wil je nog meer.

Heel erg bedankt team centrum Hyperthermie ik hoop dat jullie onder een nog groter publiek bekend raken dan nu al het geval is. Want ik gun het nog veel meer mensen om op deze fijne manier hun kanker te behandelen.