Ervaring


Beste lezer,
Hier het vervolg op het eerdere verhaal van mij. Ondertussen zijn we weer 3 maanden verder en heb ik weer een CT-scan achter de rug. Met zeer positief resultaat uiteraard. Ik had eerst een uitzaaiing in mijn lymfeklier in mijn oksel van 25 mm. De vorige keer was deze 10 mm… nu niet meer te zien. Ook met mijn longen gaat het heeeeel goed. Er zit nog een restje van 4 mm.

En dit alles terwijl ik in december 2018 niet eens wist of ik in juni mijn 50e verjaardag wel zou halen. De artsen in het ziekenhuis schetsten een zeer somber beeld. Van de chemopillen die ik slik hadden ze weinig verwachtingen… Ik ook maar ik ben er inmiddels van overtuigd dat de hyperthermie een zeer groot aandeel heeft in de resultaten die nu behaald zijn. Ook gebruik ik Thc, curcumine, vitamine C, groene thee en de methodiek van Joe Dispenza. Ja, wat de toekomst brengt weet niemand. Maar ik heb er groot vertrouwen in dat ik nog wel zeker een aantal jaren mee ga op deze aarde.

Twijfel niet, zeg ik zo vaak tegen andere mensen, gebruik je verstand en gevoel en laat je niet leiden door negatieve uitspraken van de artsen. Het is de moeite waard om hyperthermie in te zetten!

H. van V.