Ervaring


Lieve medemens,

In oktober 2012 voelde ik mij niet fit, er was iets met mij. Dus naar de huisarts en na drie maanden onderzoek toch maar naar het ziekenhuis.

Na vele onderzoeken in verschillende ziekenhuizen werd mij op 11 februari 2013 botweg medegedeeld dat ik kanker had en nog maar een half jaar had. U begrijpt wel: ik was totaal ontredderd, en met mij mijn gezin en familie. Het was niet te traceren waar de kanker eigenlijk vandaan kwam. Er werd een chemo gestart in eerste instantie met pillen. Hier werd ik verschrikkelijk ziek van en moest worden opgenomen. Na veertien dagen startte ik weer met een andere chemo.

Tussentijds wat verder gezocht op internet en kwam hyperthermie tegen dat werd gegeven in Amsterdam. Na contact te hebben gezocht werd een afspraak gemaakt. Na een uitermate vriendelijk en geruststellend gesprek met dokter Bachrach werd ons een programma aangeboden: een behandeling voor en een behandeling vlak na de chemo, en nog eenmaal er tussendoor.

Ik voel mij er prima bij. Het is inmiddels al 2014 en ik ben er nog. Op dit moment moet ik nog twee chemos ondergaan voordat ik weer onder de scan zal gaan. Het is alleen jammer dat mijn internist van de behandeling met hyperthermie niets wil weten. Onbegrijpelijk vind ik dat en ik vraag mij af welk belang zij dient. In ieder geval ik voel mij op dit moment prima en heb het volste vertrouwen in hyperthermie en dokter Bachrach en zijn staf.