Ervaring


4 jaar geleden werd bij mij borstkanker geconstateerd.

Tijdens de borstsparende operatie helaas ook een flinke uitzaaiing in de lymfe. Deze werd tijdens de operatie verwijderd. Na verder onderzoek bleek er een uitzaaiing in mijn onderrug te zitten. In de reguliere geneeskunde werd alleen hormoontherapie en botverharder toegepast. Omdat ik hier niet tevreden over was, ben ik van ziekenhuis veranderd.

Helaas werd het na een jaar erger met de botuitzaaiingen en kreeg ik chemo die heel goed aansloeg. Alleen een uitzaaiing in mijn schedel zat er nog. Dit werden een tijd later uitzaaiingen in mijn hersenen. Bestraling hielp ook goed maar niet voldoende. Daarom op zoek gegaan naar meer. Ik zat al bij een orthomoleculair therapeut en nog meer alternatieve therapieën.

Maar ik wilde nog meer en vond op internet Centrum Hyperthermie. Een afspraak gemaakt voor een kennismaking en mijn familie en ik waren zeer onder de indruk. Nu al meer dan een jaar fijne behandelingen. Met resultaat. De uitzaaiingen in mijn hersenen zijn op dit moment ongeveer gehalveerd. Ook al steunt mijn oncoloog deze behandeling niet, ik ga zeker zo door.

Ik gebruik nu ook xeloda (chemotabletten) en Tyverb (lapatinib tabletten, vervanger van herceptin)